Eurofuture ETF portefeuille: Rendement 8-10% netto per jaar

Eurofuture is per januari 2022 gestart met de Eurofuture ETF-portefeuille voor klanten

In 2021 hebben wij 10 maanden live proefgedraaid met de Eurofuture Aandelenportefeuille.

We hebben na afloop de volgende conclusies getrokken:

– € 10.000 is voldoende aan portefeuille-omvang

– ETF werkt beter dan aandelen, dus gaan we verder met ETF’s

– bij dalende of chaotische markten beter uitstappen

– we streven naar een rendement van tenminste 8 à 10% netto per jaar

We werken nu met ETF’s

Een ETF staat voor een Exchange Traded Fund. Dat wil zeggen een Beleggingsfonds dat makkelijk op de beurs kan worden gekocht en verkocht.  ETF’s zijn in korte tijd zeer populair geworden en er zijn er momenteel al vele duizenden. Een ETF kan een “tracker” zijn die een index of een gespecialiseerde index (b.v. van waterstofbedrijven) volgt, of het kan een door de beheerder zelf samengesteld mandje zijn van potentiële groeiaandelen.

We zijn begonnen met aandelen en ETF’s maar we zagen te vaak dat een aandeel een plotselinge beweging maakt waardoor we werden uitgestopt. ETF’s bewegen gelijkmatiger omdat er een mandje aandelen onder hangt.

Uitstappen bij dalende of chaotische markt.

We hebben geen “beleggingsdwang”. Als er niets te verdienen valt omdat de markten dalen of in de war zijn dan stappen we uit.

We streven naar een rendement van 8 à 10% per jaar netto, na aftrek van transactiekosten van de broker

Hoe werkt het en hoe doet u mee?

De nieuwe portefeuille gaat lopen via Systems2Follow.

U kunt zich aanmelden via de systeempagina: Eurofuture ETF Portefeuille

De trader die de portefeuille van Eurofuture beheert is Franciscus Roorda. Alle transacties worden automatisch op uw rekening uitgevoerd. U heeft er geen omkijken meer naar.

Voor € 300,-  per jaar (€ 25.- per maand) doet u mee met een startkapitaal van  € 10.000,- (factor 1). U kunt er ook voor kiezen om het resultaat te vergroten door met een hoger startkapitaal bijvoorbeeld € 20.000,- (factor 2) of  30.000 (factor 3) etc. mee te doen. Vanaf factor 3 en hoger krijgt u korting op het totale abonnementsgeld.

Hoeveel winst kunt u maken?

Bij beleggen is niets zeker en u moet alleen beleggen met geld dat u over heeft. Markten maken soms rare sprongen. Over het algemeen bewegen ETF’s echter vrij rustig. Met de Eurofuture ETF-portefeuille doet u mee met “begeleid beleggen”. Wij zoeken voor u die ETF’s eruit die volgens ons systeem kansrijk lijken. We streven naar een nettorendement van 8 à 10% per jaar, dat is na aftrek van de transactiekosten van de broker.

Zeg vandaag nog vaarwel tegen uw negatieve spaarrente

Volg onze professionele systemen en ga in vier stappen naar rendement.

Kies een systeem