Ons verhaal

Systems2follow, het meest transparante en eerlijke platform voor professionele  trading systemen.

Systems2follow is sinds 2019 de opvolger van Traderswinkel. Traderswinkel, door Ruud Hoefnagels opgericht in 2013, is dé eerste aanbieder van automatisch beleggen. Sindsdien kan iedereen beleggen als een pro. Wij maken beleggen makkelijker én toegankelijker.

Ruud Hoefnagels, een belegger van het eerste uur

In zijn carrière heeft Ruud altijd een vernieuwende rol gespeeld in de financiële wereld. Hij was de eerste met een financiële site, voorzag als eerste elke beursdag van commentaar, richtte Beursplaza op en startte met autotrading.

Beleggen zit in zijn bloed. Hij kent de markt en alle professionele beleggers.

Wetende dat niet iedereen deze kennis in het achterhoofd heeft, maakt hij het voor anderen makkelijk. Alles is erop gericht om beleggers beter te informeren en de financiële wereld inzichtelijk te maken. Geen afhankelijkheid van dure brokers, banken of fondsbeheerders, maar alles zelf onder controle.

Onze missie
We leven in een wereld waar rente plaatsmaakt voor rendement en waar investeren het nieuwe sparen is. In deze wereld is het onze missie om de standaard te zetten in systeemtrading. Systems2follow is het meest transparante en gebruiksvriendelijke platform waar investeerders makkelijk verbinding maken met met professionele trading systemen die het beste aansluiten bij hun behoeften. Nu én in de toekomst.

Wij kennen de markt, wij kennen bijna alle professionele traders

Wij hebben veel kennis van trading systemen. Maar dat gaat niet vanzelf. Onze formule is gebaseerd op vier pijlers die het fundament zijn voor alles wat wij doen.

Klantfocus

Onze klanten zijn de reden van ons succes. Onze klanten stellen wij daarom op de eerste plaats. Voor hen maken we onze diensten gebruiksvriendelijk. We staan ze bij elke stap bij en we bieden een productassortiment aan dat in elke levensfase aan hun behoeften voldoet.

Expertise

Met meer dan 40 jaar ervaring op de aandelenmarkt is expertise onze kern van de service. Deze expertise passen we toe op alles wat we doen: van het uitzoeken van de juiste trading systemen tot het bieden van hulp aan onze klanten. Wij zijn te vertrouwen.

Betrouwbaarheid

Hoewel beleggen altijd een risico met zich meebrengt, maken we altijd waar wat we beloven. We beloven daarnaast nooit iets dat we niet kunnen doen. Onze langdurige klantrelaties bouwen we op door transparant, eerlijk en integer te zijn.

Toegankelijk

We verschuilen ons niet achter onze website. We zijn bereikbaar via telefoon, chat en e-mail. We staan altijd klaar voor persoonlijke ondersteuning. Persoonlijk contact vinden we belangrijk.

2019
'19

Traderswinkel wordt Systems2follow

Traderswinkel verandert haar naam en heet vanaf nu Systems2follow.

2015
'15

Gestart met de Traderswinkel

De eerste website waar beleggers professionele traders konden volgen.

2012
'12

Introductie van trading systemen

De eerste opzet van trading systemen die automatisch gevolgd kunnen worden door beleggers wordt gelanceerd.

2004
'04

Ruud 's AEX gaat verder als Beursplaza

Een nieuwe geprofessionaliseerde merknaam: Beursplaza. Beursplaza gaat op volle toeren met veel schrijvers, koersen, nieuws. Samen met IEX, de grootste beursportals van Nederland.

2002
'02

Gestart met Ruud’s AEX.

De eerste site met een dagcommentaar over de AEX. Meerdere updates per dag.

2001
'01

Technical Trader verkocht

Technical Trader wordt na 5 succesvolle jaren verkocht om plaats te maken voor een nieuwe koers.

1996
'96

Technical Trader opgericht

“Een beleggingsadviesdienst die concrete adviezen gaf via faxberichten. Maar schakelde snel over richting het internet. Was de eerste website op het gebied van beleggen in Nederland. Samen met de digitale belegger. Banken hadden toendertijd nog geen website. Technical Trader groeide uit tot de grootste adviesdienst van Nederland.”

1990
'90

Fulltime trader

Oprichter Ruud Hoefnagels wordt fulltime trader

1989
'89

Ontwikkeling trading systemen

De opkomst van persoonlijke computers biedt nieuwe kansen. Als gepassioneerd trader start Ruud Hoefnagels met het ontwikkelen van trading systemen.

1977
'77

De geboorte van een passie

Onze oprichter Ruud Hoefnagels kocht zijn eerste aandelen, een passie is geboren.