Bram Voermans

Geïnspireerd door de beurscrash van 1987, deel ik mijn passie en kennis om uw financiële toekomst te versterken.

In 1987 is Bram geïnteresseerd geraakt in de financiële wereld. De beurscrash maakte als tiener veel indruk op hem. Sindsdien wil hij alles weten over de achterliggende mechanismen. Bram heeft een universitaire studie accountancy afgerond en heeft als registeraccountant gewerkt bij PwC. Daarna was hij werkzaam als risk manager en financieel directeur bij bedrijfsonderdelen van Shell. Bram is een veelgevraagd spreker op de Beleggersfair, columnist bij BeleggersBelangen.nl en hij geeft regelmatig optiecursussen.

Bram realiseert zich dat niet iedereen tijd en zin heeft om veel met de beurs bezig te zijn. Door gebruik te maken van zijn systeem hoeft u er zelf geen studie van te maken. Uw geld laten groeien, net zoals Bram dat doet. En dat kan flink oplopen, met rendementen van meer dan 15%.

Natuurlijk brengt beleggen altijd risico’s met zich mee. De systemen van Bram zijn opgebouwd met zo weinig mogelijk risico als uitgangspunt. Daardoor is het een verantwoord en transparant financieel product. Probeer het zelf eens.

Helaas, er zijn geen uitgelichte artikelen beschikbaar.