S&P500 Weekoptie Systeem

★ Top systeem
Direct aanmelden

Het S&P500 Weekoptie Systeem neemt elke week een optiepositie in op de S&P500. Dit gebeurt op basis van een in eigen beheer ontwikkeld model, waarbij vermogensbehoud en risicobeheersing het uitgangspunt is. Voor dit systeem gaan we uit van een jaarlijks rendement van 15%. U hoeft niets te doen. Wij doen de transacties op uw beleggingsrekening en bewaken de ingenomen positie.

Direct aanmelden
Rendement
May 2024
0.70
%
0.70
%
+
0.70
%
Rendement
Gem. per jaar
12.96
%
+
12.96
%
12.96
%
Rendement
Sinds start
5.40
%
+
5.40
%
5.40
%
December 2023
May 2024
Jaar
Jan
Feb
Mar
Apr
Mei
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
YTD
YTD
CUM
CUM
2024
1.20
1.00
1.50
1.00
0.70
5.40
810
5.40
810

Het S&P500 Weekoptie Systeem, is een innovatief beleggingsproduct ontwikkeld door Bram Voermans, een gerenommeerde trader met een indrukwekkende staat van dienst. Dit systeem is ontworpen om beleggers een eenvoudige, maar effectieve manier te bieden om te profiteren van de fluctuaties in de S&P500 index door middel van wekelijkse optieposities.

Hoe werkt het systeem?
Elke week wordt er een nieuwe optiepositie ingenomen op de S&P500. Dit gebeurt op basis van een geavanceerd en eigen ontwikkeld model dat zowel vermogensbehoud als risicobeheersing hoog in het vaandel heeft staan. Het systeem is volledig geautomatiseerd, wat betekent dat beleggers zelf niets hoeven te doen. Alle transacties worden uitgevoerd op uw beleggingsrekening en de posities worden continu bewaakt door het systeem.

Verwacht rendement
Voor dit systeem wordt uitgegaan van een jaarlijks rendement van 15%. Dit ambitieuze doel is gebaseerd op de prestaties van het model en de expertise van Bram Voermans. Door zorgvuldig geselecteerde optieposities in te nemen en risico's te beheren, streeft het systeem ernaar om consistent positieve resultaten te behalen.

Risicobeheer
Hoewel beleggen altijd risico’s met zich meebrengt, is het S&P500 Weekoptie Systeem ontworpen met een sterke focus op risicobeheersing. Het model analyseert voortdurend de marktomstandigheden en past de strategie aan om onnodige risico’s te vermijden. Dit zorgt ervoor dat uw beleggingen zo veilig mogelijk zijn, terwijl u toch kunt profiteren van de kansen op de markt.

Achtergrond van de trader
Bram Voermans raakte in 1987 geïnteresseerd in de financiële wereld. De beurscrash van dat jaar maakte een diepe indruk op hem en inspireerde hem om de achterliggende mechanismen van de markten te doorgronden. Met een universitaire studie accountancy en ervaring als registeraccountant bij PwC, en later als risk manager en financieel directeur bij bedrijfsonderdelen van Shell, heeft Bram een diepgaande kennis en ervaring opgebouwd in de financiële sector.

Bekendheid en expertise
Bram Voermans is een bekende naam in de beleggersgemeenschap. Hij is een veelgevraagd spreker op de Beleggersfair, geeft regelmatig optiecursussen en heeft meerdere succesvolle trading systemen gelanceerd. Zijn uitgebreide kennis en bewezen successen maken hem tot een betrouwbare en deskundige gids voor uw beleggingen.

Eenvoud en gemak
Een van de grootste voordelen van het S&P500 Weekoptie Systeem is het gemak voor de belegger. U hoeft geen diepgaande kennis van de markt te hebben of tijd te besteden aan het volgen van uw beleggingen. Het systeem doet al het werk voor u, waardoor u kunt profiteren van de marktbewegingen zonder de complexiteit die daar normaal bij komt kijken.

Probeer het zelf
We nodigen u uit om het S&P500 Weekoptie Systeem zelf te ervaren. Door deel te nemen, kunt u profiteren van de expertise van Bram Voermans en de kracht van een geavanceerd, risico beheerd model. Of u nu een ervaren belegger bent of net begint, dit systeem biedt een verantwoorde en transparante manier om uw geld te laten groeien.

Met vriendelijke groet,

Bram Voermans

Tarieven
Eerlijke vaste tarieven zonder verborgen kosten.
Des te hoger uw inleg, des te hoger uw korting.
Maak uw keuze tussen de factor en de looptijd van uw abonnement.
Om u aan te sluiten op dit systeem heeft u een MEXEM rekening nodig.
Open een MEXEM rekening en u betaalt de eerste 3 maanden geen transactiekosten
Kies uw abonnement
Besteloverzicht
S&P500 Weekoptie Systeem
-
Factor
<<factor>>
Abonnement van
<<num>>
<<period>>
<<p/mnd>>
Bespaar
<<korting>>
<<p/origineel>>
Totaal te voldoen:
<<p/totaal>>
Introductieprijs van €45 euro per maand
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
S&P500 Weekoptie Systeem