Succesvol Beleggen op de Korte Termijn met The American Dream

In de dynamische wereld van beleggen is het essentieel om strategieën te vinden die consistent positieve rendementen kunnen opleveren, zelfs binnen korte termijnen. Deze maand heb ik de kans gehad om dit weer te demonstreren met The American Dream Short Term (TAD ST), een systeem dat ontworpen is om beleggers te helpen profiteren van kortetermijnbewegingen in de markt.

Netto Winst van Maart 2024

Deze maand leverde TAD ST een netto winst op van $103, verdeeld over twee transacties met SPY opties. Door nauwgezet de markt te analyseren en strategische posities te kiezen, hebben we een solide rendement kunnen realiseren:

Call SPY Verkoop: Een netto opbrengst van $25 na transactiekosten.

Put SPY Verkoop: Een netto opbrengst van $78 na transactiekosten.

Deze resultaten brengen de netto premie-ontvangst voor maart op $103.

Rendement Analyse

De rendementen kunnen op twee manieren gepresenteerd worden: op basis van de margin vereisten bij MEXEM en het ruim genomen benodigd kapitaal. Ik kies voor het laatste, om conservatief te blijven in mijn rendementsberekeningen:

Maandrendement: 2.06%, gebaseerd op een benodigd kapitaal van $5.000.

Dit succes markeert de 13e maand waarin ik met TAD ST beleg, steeds strevend naar een rendement van meer dan 1% per maand. Over deze periode is de gemiddelde netto winst per maand uitgekomen op $44.46, wat neerkomt op een jaarrendement van +10.67%.

Doe Mee met The American Dream

Als u interesse heeft om meer te leren over TAD ST en hoe u exact dezelfde rendementen kunt realiseren, nodig ik u uit om contact op te nemen. Verstuur een bericht met uw naam en telefoonnummer naar info@systems2follow.com, en ik zal persoonlijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Of u kunt zich direct aanmelden via onze TADST pagina.

Wij streven ernaar om beleggers zoals u te voorzien van de kennis en tools die nodig zijn om succesvol te zijn in de markt. Ik kijk uit naar uw reactie en de kans om samen aan uw beleggingsdoelen te werken.

Met vriendelijke groet,

Menco Sweep

Zorgeloos beleggen en een leuk rendement?

Volg onze professionele systemen en ga in vier stappen naar rendement.

Kies een systeem