OptiesBeleggen rendement augustus +2,15%

Het zijn woelige beurstijden en in een dergelijk beursklimaat is het lastig om rendement te maken.
Echter niet als je OptiesBeleggen volgt!

Menco heeft door zijn werkervaring bij een vermogensbeheerder de kneepjes van het vak geleerd om in élk beursklimaat rendement te maken.
De uitgekiende optie strategie die hij hanteert bij OB  etaleert hij al sinds april 2020 bij Systems2Follow en u zal het niet geloven maar er is sindsdien geen enkele maand met verlies afgesloten!
Door hectiek op de beurs heeft Menco besloten om in april 2022  en mei 2022 geen posities in te nemen en alle andere maanden werden winstgevend afgesloten,
inclusief de afgelopen optie expiratie van Augustus.
Ook in de afgelopen optie maand werd dus wederom winst gegenereerd waardoor het track record nog indrukwekkender is geworden.
Door flexibel in te spelen om de beursbeweging is nog een extra rendement gerealiseerd waardoor het totaal rendement maar liefst € 161 bedraagt.

Dat betekent een maand rendement van € 161 / € 7.500 = + 2.15 %

U kunt dit systeem geheel automatisch volgen via systems2follow. U hoeft dus niets te doen en de transactie worden automatisch uitgevoerd op uw eigen rekening.

U kunt al deelnemen met een kapitaal van € 7.500,=, (of met veelvouden van telkens € 7.500,=) aan dit uiterst succesvol beleggingssysteem.

U heeft een MEXEM rekening nodig. Heeft nog geen MEXEM rekening, dan kunt u deze hier online openen. Tevens kunt u dan gebruik maken van de gezamenlijke actie: U betaalt de eerste 3 maanden geen transactiekosten (tot maimaal 500 euro)

U kunt zich hier aanmelden en de kosten bedragen 468 euro per jaar

Zorgeloos beleggen en een leuk rendement?

Volg onze professionele systemen en ga in vier stappen naar rendement.

Kies een systeem