OptiesBeleggen KT: Uitkijkend naar Winst deze vrijdag?

Beste Belegger,

Aankomende vrijdag markeert de optie-expiratie van maart 2024. Tot dusver heeft onze strategie binnen OptiesBeleggen KT een netto premie-ontvangst gegenereerd van €125, wat neerkomt op een potentieel maandrendement van 1.67% uitgaande van het standaard benodigde vermogen van €7.500.

Interessant is dat, bij gebruik van het daadwerkelijk vereiste vermogen van €6.300 (gebaseerd op de margin-verplichting van de short strangle op de AEX-index bij gebruik van ons platform), het maandrendement zelfs stijgt naar 1.98%.

Wij hanteren echter conservatief een benodigd vermogen van €7.500 en berekenen het rendement op basis van deze waarde, ook al lijkt het rendement daardoor lager.

De definitieve resultaten voor deze maand worden vrijdagmiddag bekendgemaakt, waarmee we weer een stap dichterbij ons doel komen: het genereren van consistente rendementen voor onze beleggers.

Historische Prestaties
Met trots delen we mee dat dit de 48e maand is waarin we met een vermogen van €7.500 beleggen. Onze strategie heeft een indrukwekkend trackrecord van 119 maanden, waarbij we 102 maanden met winst en slechts 17 maanden met verlies hebben afgesloten.

Sinds de laatste aanpassing van onze beleggingsstrategie in maart 2020, hebben we consistente maandelijkse winsten geboekt, met uitzondering van slechts enkele maanden. Deze resultaten onderstrepen de effectiviteit van onze aanpak, zelfs in volatiele en uitdagende marktomstandigheden.

Tot nu toe hebben we over 48 maanden een totale winst van €4.766 behaald, wat neerkomt op een gemiddelde van €99,29 per maand en een maandelijks rendement van 1.32%.

Onze Trots en Toekomstige Doelen
We zijn bijzonder trots op het feit dat we van april 2020 tot september 2022 geen enkele maand met verlies hebben afgesloten. Hoewel elk positief trackrecord ooit eindigt, zoals het onze in september 2022, hebben we de ambitie om een nieuw sterk rendementsrecord op te bouwen.

Na het afsluiten van de afgelopen 16 maanden met winst, ondanks een verlieslatende februari 2024, zijn we vastberaden om opnieuw een indrukwekkend trackrecord op te bouwen, te beginnen met een mooie winst in maart 2024.

Doe Mee met Ons Succes
Bent u geïnteresseerd om dezelfde resultaten te behalen? Wilt u weten hoe u exact dezelfde transacties kunt uitvoeren en dus hetzelfde rendement kunt realiseren als wij? Kijk dan op de pagina van OptiesBeleggen KT of plan een persoonlijk kennismakingsgesprek met mij in via info@systems2follow.com

We waarderen uw interesse in OptiesBeleggen KT enorm en kijken uit naar uw deelname.

Met vriendelijke groet,

Menco Sweep

Zorgeloos beleggen en een leuk rendement?

Volg onze professionele systemen en ga in vier stappen naar rendement.

Kies een systeem