Wederom winstgevende expiratie voor OptiesBeleggen (nu 27 maanden een plus)

Beste belegger,‍

Bij OptiesBeleggen is het motto 3 x JA én 1 x NEE

JA,

beurzen wereldwijd hebben het moeilijk en dalen per saldo!

JA,

het is best moeilijk om geld te verdienen op de beurs!

en JA,

wederom is het Menco met OptiesBeleggen gelukt om zijn doelstelling, een rendement van minimaal 1 % per maand ongeacht de soms forse koersbewegingen op de beurs, te realiseren!

Was dit echter een gemakkelijk opgave?

NEE,

dat was het zeker niet!

Geopolitieke ontwikkelingen, een torenhoge inflatie in combinatie met een steeds meer stagnerende economie zorgen voor niet alleen voor een bedrukte stemming op de beurs maar ook voor een hoge volatiliteit. Deze beweeglijkheid draagt op haar beurt weer bij aan veel onzekerheden en leidt ertoe dat mensen zich afvragen: is nú wel het juiste moment om in te stappen?

Menco heeft ruime ervaring met het inzetten van Short Strangles op de AEX-index en juist door de ruime bandbreedte die hij hanteert in zijn systeem, slaagt hij er (óók bij forse koersuitslagen!) in om een mooi- en stabiel rendement te maken.

Een goed voorbeeld was de afgelopen maand: Voor de september optie expiratie werd een call 770 werd geschreven (verkocht) op de AEX-index, gecombineerd met het schrijven van de put 645.

Deze bandbreedte werd doelbewust ruim opgezet, juist om forse stijgingen danwel dalingen te kunnen trotseren.

De AEX-index daalde fors van 722 (op 26 augustus) naar 663 (op 8 september), een daling van meer dan 8%.

Toch kwamen de gekozen strikes (770-645) nimmer in gevaar en kon OptiesBeleggen óók deze maand wederom winstgevend afsluiten.

Zijn opgebouwde track record spreekt boekdelen en is voor veel mensen de reden om hem te volgen. Als u ook exact hetzelfde rendement wil maken als Menco, meldt u dan aan.

Nu 100 euro korting op een jaarabonnement. U betaalt slechts 368 euro. Geldig tot 27 september 2022

ps: Normaliter neemt Menco op de maandag ná afloop van de vrijdag optie-expiratie van een nieuwe optie positie voor de aankomende optie-expiratie.

Echter, uit zijn analyse komt naar voren dat Optiesbeleggen significant minder goed presteert als de optie-periode 5 weken duurt ten opzichte van een 4 weken periode. De Oktober optie-expiratie is over 5 weken. Daarom zal Menco niet aankomende week maar pas volgende week mijn eerste positie innemen zodat de tijdsduur 4 weken bedraagt.

Zorgeloos beleggen en een leuk rendement?

Volg onze professionele systemen en ga in vier stappen naar rendement.

Kies een systeem