Update voor Beleggers van Menco Sweep over de Aankomende Optie-Expiratie

Beste beleggers,

Ik wil u graag informeren over de komende optie-expiratie van april 2024 voor onze strategie 'The American Dream Short Term' (TAD ST). Voor deze expiratie hebben we een netto premie van $95 opgehaald, wat ons weer een stap dichter bij ons maandelijkse rendementsdoel brengt.

Hoe We Het Rendement Berekenen:

We hanteren twee methoden om het netto rendement te bepalen:

  1. Rendement bij Mexem: De vereiste margin bij Mexem is $3.200. Dit resulteert in een beoogd netto maandrendement van 2.97% ($95 / $3.200).
  2. Rendement op basis van benodigd kapitaal: Hier gebruiken we een benodigd kapitaal van $5.000, wat leidt tot een beoogd netto maandrendement van 1.90% ($95 / $5.000).

Uit voorzichtigheid kies ik voor de tweede methode om het rendement te presenteren, ondanks dat het rendement lager lijkt. Dit geeft ons een conservatieve schatting van de werkelijke prestaties.

Resultaten en Vooruitzichten:

Sinds de strategiewijziging in augustus 2023 hebben we acht achtereenvolgende maanden met winst afgesloten. Dit toont de effectiviteit van onze aanpak en versterkt ons track record.

Bent u geïnteresseerd in hoe u dezelfde transacties kunt uitvoeren en dus hetzelfde rendement kunt behalen? Neem dan contact met ons op. Ik zal persoonlijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Volgende week starten we met het innemen van posities voor de optie-expiratie van mei 2024. Ik ben van plan om weer een aantrekkelijk rendement na te streven en hoop dat u deel uitmaakt van ons aanhoudende succes.

Bedankt voor uw interesse in TAD ST. We kijken uit naar uw reactie en verdere betrokkenheid.

Met vriendelijke groet,

Menco Sweep

Zorgeloos beleggen en een leuk rendement?

Volg onze professionele systemen en ga in vier stappen naar rendement.

Kies een systeem