Update OptiesBeleggen KT: Vooruitzichten Optie-Expiratie April 2024

Beste beleggers,

Deze vrijdag staat de optie-expiratie van april 2024 voor de deur. Tot nu toe hebben we een netto premie-ontvangst van €104 gerealiseerd, wat potentiële rendementskansen biedt die ik graag met u deel.

Berekening van het Rendement:

We kijken naar twee scenario's voor het berekenen van het rendement:

  1. Uitgaande van het daadwerkelijk vereiste vermogen bij Mexem (€6.300): Het maandrendement bedraagt €104 / €6.300, wat neerkomt op ongeveer 1.65%.
  2. Uitgaande van een benodigd vermogen van €7.500: Voor zekerheid en consistentie in onze berekeningen gebruiken we dit hogere bedrag, wat resulteert in een rendement van 1.39%.

Ik blijf methode 2 gebruiken om een betrouwbare schatting van ons rendement te bieden, hoewel het resultaat conservatiever is.

Lange Termijn Prestaties:

Met een historie van 120 maanden in onze huidige beleggingsstrategie, hebben we 103 maanden met winst afgesloten. Van april 2020 tot september 2022 hebben we zelfs 29 opeenvolgende maanden winst geboekt, een record dat in februari 2024 helaas ten einde kwam. Desondanks hebben we vanaf die tijd elke maand winstgevend afgesloten, met uitzondering van de optie-expiratie van februari 2024.

Volgende Stappen:

Volgende week begin ik met het innemen van posities voor de optie-expiratie van mei 2024, waarbij ik opnieuw streef naar aantrekkelijke rendementen. Dit weekend stuur ik een email met het definitieve beleggingsresultaat van april en een overzicht van de handelsactiviteiten van de afgelopen maand.

Doe Mee met Onze Succesvolle Strategie:

Heeft u interesse om dezelfde transacties uit te voeren en dezelfde rendementen te realiseren? Stuur mij dan uw naam en mobiele telefoonnummer, en ik neem persoonlijk contact met u op om de details te bespreken.

Bedankt voor uw blijvende interesse in OptiesBeleggen KT. Ik kijk uit naar uw betrokkenheid en toekomstige successen samen.

Met vriendelijke groet,

Menco Sweep

Zorgeloos beleggen en een leuk rendement?

Volg onze professionele systemen en ga in vier stappen naar rendement.

Kies een systeem