The American Dream Short Term (TAD ST): Wederom Winst Deze Vrijdag?

Beste belegger,

Aanstaande vrijdag is het weer tijd voor de optie-expiratie van mei 2024 voor The American Dream Short Term, afgekort TAD ST. De afgelopen periode hebben we netto $99 aan premie opgehaald voor de komende optie-expiratie.

Rendement

Er zijn twee manieren om dit netto rendement weer te geven:

  1. Rendement bij Mexem
  2. Bij Mexem wordt een margin vereist van $3.200. Dit betekent dat het beoogde maandrendement bedraagt:$99 / $3.200 = +3,09%
  3. Rendement op basis van benodigd kapitaal
  4. Op basis van een benodigd kapitaal van $5.000 bedraagt het beoogde maandrendement:$99 / $5.000 = +1,98%

Voor de veiligheid hanteer ik methode 2 (rendement op basis van benodigd kapitaal) om het beoogde rendement te presenteren, ondanks dat dit rendement lager oogt. Dit is omdat er nog posities open staan en het definitieve maandrendement pas aanstaande vrijdag bekend wordt.

Als we deze maand positief afsluiten, dan zijn de afgelopen negen maanden iedere keer winstgevend geweest. De strategie-wijziging die ik in augustus 2023 heb doorgevoerd, werkt en resulteert in een track record van negen achtereenvolgende winstgevende maanden!

Bekijk de gerealiseerde rendementen van TAD ST hier

Wil je exact hetzelfde rendement behalen? Dat kan! Heb je interesse om te horen hoe je dezelfde transactie kunt uitvoeren en dus hetzelfde rendement kunt maken? Meldt je dan aan via de TAD ST pagina.

Wij danken je voor jouw interesse in de TAD ST en kijken uit naar jouw reactie.

Met vriendelijke groet,

Menco Sweep

Ps: Vanaf volgende week begin ik met het innemen van posities voor de optie-expiratie van juni 2024 en ga ik wederom proberen een fraai rendement te maken.

Zorgeloos beleggen en een leuk rendement?

Volg onze professionele systemen en ga in vier stappen naar rendement.

Kies een systeem