Ontdek waarom RVM Retirement een hogere opbrengst heeft dan bekende vermogensbeheerders

Pensioenbeleggen is steeds belangrijker nu mensen streven naar financiële zekerheid na hun actieve carrière. Bekende Nederlandse vermogensbeheerders spenderen veel geld aan reclame en beloven hun klanten mooie rendementen. Maar RVM Retirement blijkt bijna dubbel zoveel rendement te behalen als de gemiddelde vermogensbeheerder in Nederland.

Ons trading systeem, beheerd door top trader Ruud van Megen, biedt een unieke benadering van pensioenbeleggen en maakt de weg vrij naar financiële onafhankelijkheid.

Waarom pensioenbeleggen?

1. Inflatiebescherming

Spaargeld op een traditionele rekening geeft niet altijd voldoende rente om de inflatie bij te houden. Een belegging in een solide bedrijf biedt in het algemeen en op langere termijn bekeken een betereinflatiebescherming, omdat er naast de mogelijke koersstijging ook een dividenduitkering is. Bij RVM Retirement wordt niet belegd in bedrijven die aandeelhouders geen dividend betalen, dat is een van de principiële uitgangspunten bij RVM Retirement.

2. Levensstandaard behouden

Na pensionering wil je je levensstijl behouden. Een strategische beleggingsaanpak kan helpen om voldoende middelen op te bouwen voor je gewenste levensstandaard. Van groot belang is ook dat RVM Retirement slechts deels afhankelijk is van stijgende beurskoersen van de belangen die in portefeuille zijn. Er is ook een markt neutrale deelstrategie.

3. Langere pensioenperiode

Mensen leven tegenwoordig langer, waardoor de pensioenperiode soms wel 30 jaar of meer kan duren. Een langere tijdspanne betekent dat je een solide financieel plan nodig hebt om die jaren comfortabel door te komen.

Uitdagingen bij pensioenbeleggen

 • Risico's: Elk type belegging brengt risico’s met zich mee. Het vinden van een balans tussen risico en rendement is cruciaal.
 • Timing: Het moment waarop je begint met beleggen en wanneer je uitstapt, heeft een grote invloed op je uiteindelijke rendement.
 • Discipline: Geduld en doorzettingsvermogen zijn essentieel om niet afgeleid te raken door marktschommelingen.

RVM Retirement: sinds de start in 2019 een solide trading systeem

RVM Retirement biedt een oplossing voor veel van deze uitdagingen. Het systeem is ontworpen met pensioenbeleggen in gedachten en heeft een langetermijnvisie. Het is een handelssysteem dat rekening houdt met:

 • Risicobeheer: RVM Retirement gebruikt een methodiek om risico’s te beperken. Uiteraard, als de risicobescherming getriggerd wordt, dan wordt op dat moment mogelijk ook het rendement beperkt. De essentie van beleggen is echter dat verliesposities niet te groot mogen worden. Het risico wordt beheerd met behulp van een algoritme dat verzekeringsniveaus berekent die de beheerder zal moeten navolgen. Dat is een verplichting.
 • Data-analyse: Ruud van Megen analyseert historisch een actuele marktgegevens om de meest gunstige handelsbeslissingen te nemen vooral zijn volgers. Deze “Big data” liggen ten grondslag aan het ontwikkelde algoritme en daarmee aan zowel de koersdoelberekeningen als aan de berekende verzekeringsniveaus.
 • Persoonlijk advies: Los van de systematische posities, die voor alle volgers gelijk zijn, kunnen beleggers advies vragen aan trader Ruud van Megen.
 • Vast en kort belang: Het systeem werkt perfect met zowel een vast belang (aandelen, grondstoffen voor de lange termijn) als een kort belang (indexposities en opties). Dit heeft sinds de start in 2019 goed gefunctioneerd zodat de cashpositie bleef groeien, naast de waardegroei van de vaste belangen.
 • Begin- en opschaalmogelijkheden: Vaak beginnen klanten met één factor (12.000 euro startkapitaal) en verhogen ze later naar gemiddeld factor vijf (60.000 euro). Bij factor vijf biedt RVM Retirement al een aantrekkelijke korting van 25% en deze korting kan oplopen tot 55%.

Niet goed geld terug: Hoewel beleggen altijd risico's met zich meebrengt, kunnen nieuwe klanten die binnen één maand besluiten te stoppen, gebruikmaken van de niet-goed-geld-terug-garantie. Overigens is een maand RVM Retirement volgen natuurlijk op geen enkele manier maatgevend. Ruud van Megen zelf beschouwt op basis van de analyse van historische data over beleggen, dat zelfs een periode van bijvoorbeeld drie jaar nog niet echtmaatgevend is en genoeg om een methodiek goed te kunnen beoordelen. Een periode van vijf jaar blijkt statistisch bezien wel al relatief maatgevend, en die periode heeft het systeem nu achter de rug. Daarom kunnen we nu nader ingaan op het verschil tussen RVM Retirement en andere manieren van Pensioenbeleggen.

Waarom RVM Retirement boven bekende vermogensbeheerders?

RVM Retirement heeft sinds de start in januari 2019 een gemiddeld jaarlijks rendement van +20,73% behaald. Ter vergelijking:

 • Vermogensbeheer.nl: De gemiddelde vermogensbeheerder behaalt een rendement van 10,32% in het meest offensieve profiel, met lagere rendementen in de lagere risicoprofielen. Dit is gepubliceerd door www.vermogensbeheer.nl, die het rendement van alle vermogensbeheerders in Nederland observeert.
 • Rabobank Vermogensbeheer: Deze partij, met meer dan een miljard onder beheer, behaalt een gemiddeld netto rendement van 11,08% op hun offensieve portefeuille.
 • Axento Vermogensbeheer: Axento heeft een netto rendement van + 9,36% in de afgelopen 3 jaar.
 • MSCI World Index ETF: Deze tracker, die wereldwijd markten volgt, heeft een gemiddeld jaarlijks rendement van 11,5% in de afgelopen vijf jaar.

Wanneer je deze rendementen vergelijkt met die van RVM Retirement, zie je dat ons systeem gemiddeld bijna dubbel zoveel rendement oplevert als de gemiddelde vermogensbeheerder in Nederland. Bovendien overtreft het ook de MSCI World Index ETF.

Belangrijk om hierbij te vermelden dat het benoemde rendement van RVM Retirement exclusief abonnementskosten zijn. Het percentage van de abonnementskosten kan tussen de 4,4% en 2% zijn, afhankelijk van het startkapitaal.

Conclusie

Pensioenbeleggen is een cruciale stap in het bouwen van een financieel zekere toekomst. Door te kiezen voor het bewezen trading systeem van RVM Retirement, kun je vertrouwen op een solide strategie die je helpt om je financiële doelen te bereiken. Uiteindelijk draait pensioenbeleggen niet alleen om winst, maar ook om gemoedsrust en zekerheid.

Wil je meer leren over RVM Retirement en ontdekken hoe dit systeem je kan helpen om je pensioenambities te bereiken? Neem contact met ons op voor meer informatie over dit trading systeem of meld je direct aan voor RVM Retirement door hier te klikken.

Met vriendelijke groet,

Simeon Hoefnagels

Bronnen:

 1. Vermogensbeheer.nl
 2. MSCI World Index ETF
 3. Finner.nl

Zorgeloos beleggen en een leuk rendement?

Volg onze professionele systemen en ga in vier stappen naar rendement.

Kies een systeem