Mei winstmaand voor Exclusive Signals Stock Trading systeem

Beste Belegger,

Mei was een uitzonderlijk goede maand voor het ES Stock Trading systeem. We hebben een indrukwekkende winst van 9,12% gerealiseerd. Ter vergelijking, de S&P-500 Index boekte een bescheiden winst van 4,80% over dezelfde periode.

Sinds de start van 2024 heeft ons systeem een totaal rendement van 21,43% weten te behalen. Dit is een bewijs van de effectiviteit van onze strategie en het vermogen om op een consistente basis waarde te creëren voor onze beleggers.

Hoogtepunten van Mei 2024

De twee grote winnaars van afgelopen maand waren Constellation Energy (CEG) en Moderna (MRNA). Deze aandelen speelden een cruciale rol in het behalen van onze indrukwekkende maandelijkse winst.

Moderna (MRNA)

We kochten MRNA op 3 mei voor $124,25 per aandeel. In de eerste week zagen we een daling van 5,3%, wat even voor zorgen zorgde. Echter, al snel begon de koers te stijgen en bereikte $166,61, waarna de maand werd afgesloten op $142,41. Bijna op het hoogste punt van $170,00 hebben we 33% van onze aandelen verkocht om winst te nemen. Deze week hebben we meer dan de helft daarvan weer teruggekocht op de lagere koers van $142,41. Momenteel staat de koers op $152,62.

Constellation Energy (CEG)

CEG werd op 26 april aangekocht voor een prijs van $187,98. Dit aandeel bleek al snel een winnaar. De koers steeg kortstondig naar $230,63 en sloot de maand af op $217,25.

Onze Strategie en Toekomstige Vooruitzichten

De bewogen keuzes die we deze maand hebben gemaakt, zoals het gedeeltelijk verkopen en later terugkopen van Moderna, tonen de dynamische en flexibele aard van onze strategie. We evalueren constant de markt en passen onze posities aan om optimaal te profiteren van marktbewegingen.

Op het moment van schrijven staat de portefeuille voor de maand juni op een winst van 2,91%. We zijn optimistisch dat juni ook een winstgevende maand zal zijn, dankzij onze bewezen strategieën en grondige marktanalyses.

Ons Stock Trading Systeem

Het Stock Trading systeem van Exclusive Signals heeft een indrukwekkend gemiddeld rendement dat consistent hoog is. Onze aanpak is gebaseerd op gedetailleerde technische en fundamentele analyses, gecombineerd met een gedisciplineerd risicobeheer.

Wil je meer weten over hoe ons systeem werkt en hoe jij kunt profiteren van dezelfde winstgevende strategieën? Bezoek dan onze website of neem direct contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Henry van Ginkel
Systems2follow.com

Zorgeloos beleggen en een leuk rendement?

Volg onze professionele systemen en ga in vier stappen naar rendement.

Kies een systeem