En ook deze expiratie een plus gescoord (terwijl de beurs daalde)

Beste Beleggers,

Aan volatiliteit (beweeglijkheid) is op de beurzen wereldwijd én ook op "onze" eigen AEX-index geen gebrek! Maar die beweeglijkheid is op dit jaar vooral neerwaarts gericht.

Tenslotte noteerde de AEX-index in november 2021 een stand van 826.66 (18 november 2021) en momenteel staat een stand van 637.54 op de borden.

Er worden in de media allerlei redenen en -verklaringen aangedragen voor deze daling maar de vraag is natuurlijk: Hoe ga je als belegger om met dit beursklimaat?

Het antwoord daarop geef ik al jarenlang: vanaf april 2020 pas ik consequent, exact dezelfde strategie toe en neem een Short Strangle optie positie in op de AEX!

Door deze manier van beleggen ben ik minder afhankelijk van de (soms flinke!) koersbewegingen op de beurs. Immers, door een grote bandbreedte te hanteren, mág de AEX ook flink bewegen, zónder dat mijn posities in gevaar komen. En met mijn systeem kan ik ook geld verdienen als de beurs omlaag gaat. En dat is wel zo prettig in een jaar zoals deze.

Mocht de beweging té fors zijn, dan heb ik als belegger de mogelijkheid om bij te sturen door gebruik te maken van de specifieke eigenschappen die opties bezitten.

Op die manier, blijf je altijd meester in de piste en volledig "in control" op je posities. Deze manier van beleggen is óók geschikt in beweeglijke beurzen, dat blijkt uit het opgebouwde track record.

Afgelopen expiratie konden we de 28ste winner noteren. De opbrengst bedroeg 148 euro, of te wel 1,48%

Hebt u interesse om samen met mij mee te beleggen?

Meld u hier aan voor OptiesBeleggen:

De kosten bedragen 468 euro per jaar en het benodigde kapitaal is 10.000 euro.

Ik zie u graag als volger van mijn systeem te gemoed.

Met vriendelijke groet,

Menco Sweep

Zorgeloos beleggen en een leuk rendement?

Volg onze professionele systemen en ga in vier stappen naar rendement.

Kies een systeem