Persoonlijke hulpmiddelen

We presenteren u trots: Global MomentumInvesting

Door: Rolucoman

Rolucoman is een onafhankelijk onderzoeksbureau op het gebied van beleggen. Wij focussen op lange termijn beleggingen in aandelen en beleggingsfondsen. Deze hebben in het verleden geleid tot een bewezen stabiel rendement. Onze aan- en verkoopsignalen (beleggingstips) publiceren we via platforms zoals Systems2Follow. Rolucoman: gedegen, winstgevend en transparant.
Meer van Rolucoman.

In: Aandelen Systemen — 2018-07-08 15:15:00

... een mooie aanvulling op uw portefeuille.

 

Beste lezer,

 

We presenteren u trots onze tweede strategie Global MomentumInvesting. Het motto van deze strategie is "kies de winnaars, profiteer van hypes".

Global MomentumInvesting is gebaseerd op (wetenschappelijk) onderzoek vanaf 1999 t/m 2010. We volgen dit systeem vanaf 2015 met ons eigen geld. 

 

Hoe werkt deze strategie?

 

Winnaars uit het (recente) verleden zullen ook de komende periode het hardste stijgen: dat is de kern van deze strategie. Dit uitgangspunt vullen we aan met een aantal kwaliteitscriteria.

 

Met Global MomentumInvesting beleggen we in aandelen van  Euro landen, USA, UK, Canada, Zwitserland, Denemarken, Noorwegen en Zweden. Aandelen hebben een relatief laag risicoprofiel in vergelijking met opties, futures en cfd’s.

 

Meer weten, ook over de rendementen?

 

Voor meer uitleg over de werking van Global MomentumInvesting en de rendementen: https://www.rolucoman.com/nederlands/global-momentuminvesting/

 

Tot slot

 

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u ons bereiken via https://www.rolucoman.com/nederlands/contact/

 

Ik hoop dat u dit een interessant artikel vond en zie u hier graag de volgende keer weer terug.

 

Met hartelijke beleggingsgroet,

Roland Manuhutu.

 

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Bepaal uw eigen koers en beleg alleen met geld dat u kunt missen. Wij raden u aan om de toelichting op de rendementen, onze dienstverlening, uw eigen verantwoordelijkheden en onze disclaimer te lezen:: https://www.rolucoman.com/nederlands/disclaimer/

 

Systemen

Document acties

Geef uw waardering

  • Rating 4.5/5

2 stemmen (Score 4.5/5)

 

©2011-2019 Atopia