Persoonlijke hulpmiddelen

Waardebeleggen euro bereikt all time high van 40%

Door: Rolucoman

Rolucoman is een onafhankelijk onderzoeksbureau op het gebied van beleggen. Wij focussen op lange termijn beleggingen in aandelen en beleggingsfondsen. Deze hebben in het verleden geleid tot een bewezen stabiel rendement. Onze aan- en verkoopsignalen (beleggingstips) publiceren we via platforms zoals Systems2Follow. Rolucoman: gedegen, winstgevend en transparant.
Meer van Rolucoman.

In: Aandelen Systemen, Europa Systemen — 2017-11-07 08:18:26

Totaal rendement inmiddels ruim 40%. Ook geschikt voor Belgische beleggers (speculatietaks).

Beste lezer,

 

Waardebeleggen Euro heeft zijn tweede serieuze all time high bereikt van 40%. Ik ben daar zeer content mee, zeker omdat de AEX over dezelfde periode slechts 17% behaalde.

Daarmee doet Waardebeleggen Euro het ruim twee keer zo goed als de index!

 

 

Zoals u waarschijnlijk al weet ben ik een lange termijn belegger. De Waardebeleggen Euro strategie was in het verleden altijd winstgevend, mits tenminste vijf jaar volgehouden.

Aandelen blijven tenminste zes maanden in portefeuille. Daarmee is deze strategie ook geschikt voor de Belgische belegger die te maken heeft met de speculatietaks.

Vanwege de move van Traderswinkel naar Systems2Follow zal Waardebeleggen Euro vanaf 2018 Engelstalig gecommuniceerd worden als Global ValueInvesting.

 

Met hartelijke beleggingsgroet,

Roland Manuhutu.

 

Voor vragen of opmerkingen: info@rolucoman.com

 

Alle berekeningen en gevolgtrekkingen zijn gebaseerd op de genoemde historische data. Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Bepaal uw eigen koers en beleg alleen met geld dat u kunt missen. Meer informatie  met betrekking tot genoemde rendement vindt u hier. Onze disclaimer vindt u hier.

 

Systemen

Document acties

Geef uw waardering

  • Rating 4.5/5

2 stemmen (Score 4.5/5)

 

©2011-2019 Atopia