Persoonlijke hulpmiddelen
Marcel Spies

Marcel Spies

Kenmerkend voor de strategie van Marcel is zijn uitgebreide en intensieve research naar Amerikaanse aandelen met groeiperspectief

Marcel Spies werd opgeleid door grote namen als Marcus de Maria en Paul Harrison (Investment Mastery London) in Forex Trading, middellang Traden, middellang en lang investeren alsmede tot Mindset en Lifestyle Coach door Rich Waterman (Get Rich Academie). Rich zelf werd door Tony Robbins opgeleid.

Marcel is sinds 2 jaar als senior trader en technicus werkzaam bij diverse events voor Succesgids, Investment Mastery en als zelfstandig coach (M.J. Spies Mindset & Trading).

Zijn lijfspreuk is het citaat van Jim Rohn: 'in order for things to change, you've got to change'.

"Ik kijk naar long en middle long trades. Daarmee hedge ik mijn portefeuille".

Marcel's strategie is een combinatie van meerdere strategieën, waaronder VCA en fundamental-schouwing (individuele stocks, indexen en blue chip stocks).

Daarnaast is Marcel Spies (11-12-1975), getrouwd en vader van 2 kinderen. Marcel heeft een eigen strategie ontwikkeld waarbij fundamentals van de aandelen waarin hij handelt de basis vormen.

Marcel is naast trader/investor ook gediplomeerd mindset coach waarbij zijn expertise voornamelijk op het gebied van traders mindset ligt. 

Kenmerkend voor de strategie van Marcel is zijn uitgebreide en intensieve research naar Amerikaanse aandelen met groeiperspectief. 

Marcel geniet binnen de traders community de reputatie van een bijzonder aardige, betrouwbare en serieuze trader die het rendement van zijn klanten hoog op zijn prioriteitenlijst heeft staan.

 

 

De systemen van Marcel Spies

Document acties

©2011-2019 Atopia