Persoonlijke hulpmiddelen

NASDAQ 100 scoort nu alltime high op 6281, nu daling !?

Door: Lammert Doddema

Lammert Doddema (1964) is sinds 1992 actief bezig met beleggen en het ontwikkelen van tradingsystemen, teneinde emotieloos te kunnen beleggen in zijn eigen ontwikkelde handel systemen.
Meer van Lammert Doddema.

In: Aandelen Systemen, Beursvisie — 2017-11-07 08:50:00

NASDAQ 100 boekt op dit moment vrijdag 03 november een nieuw ATH (All Time High (hoogste punt ooit) op 6281,16. De OBOS Momentum....
Goedendag,

NASDAQ 100 scoort nu alltime high op 6281, nu daling !?

De Amerikaanse 100 grootste technologie bedrijven index de NASDAQ 100 boekt op dit moment vrijdag 03 november een nieuw ATH (All Time High (hoogste punt ooit) op 6281,16. OBOS Momentum Indicator staat eigenlijk al sinds begin september OverBought (overgekocht = klaar om te dalen) koersdoel 5700 is inmiddels ruimschoots behaald! Inmiddels werkt de NDX momenteel aan "Hanging Man" een "Candlestick Patroon" dat meestal een top voorspeld.


Weerstand 6281
 alltime high van 03 november 2017. Hoever kan de NASDAQ 100 nog stijgen. Die het weet mag het zeggen, de OBOS indicator is oversold een hanging man is in de maak. Een daling zou ik zeggen ligt het meest voor de hand. Maar een daling geeft wel een mooi koop moment voor wie deze trein heeft gemist.

Steun 6130 was de vorige top en oude ATH (AllTime High) deze is nu W.I.N.S.T = Weerstand Is Nu STeun. Technisch is een vorige top vaak een steun bij een aanstaande daling. Mocht deze steun het niet houden dan is er steun op de laatste bodem rond 6025. Daarna volgt er een bodem op 5842!

NASDAQ 100 index
null
Belangrijke niveaus: weerstand 6281 - steun 6130 / 6025 / 5842

Conclusie: "The trend is your friend"! De NASDAQ 100 is zeer sterk opwaarts. Een correctie geeft een geweldige kans om op deze rijdende trein te stappen. Want zolang de trein opwaarts is kan er geprofiteerd worden van de koerswinsten. Hier en daar wordt er al geschreeuwd over forse dalingen en dit kan zo niet doorgaan!?

Inderdaad er zal ooit ook een forse correctie komen, maar zolang de trein rijdt moet je niet tegenovergesteld denken. Draait de trend dan stappen wij in ieder geval gewoon uit. En ja waarschijnlijk laten we dan wat winst liggen. De top weet namelijk niemand!!!


Tip!!! "Buy the Dips"! Koop iedere daling zolang de trend opwaarts is gericht!


Analyses zijn bedoeld om aan te geven welke richting het zou kunnen gaan. Als de markten er anders over denken dan past men een analyse aan en herziet men een analyse. Bovenstaande info is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen.
 

Deze aandelen systemen volgen via: Systems2Follow

ULTA - USA Lange Termijn Aandelen - gemiddeld risico, een hoge rendementen!
UMA - USA Momentum Aandelen - gemiddeld tot hoog risico, hoogste rendement! 
ELTA - EUR Lange Termijn Aandelen - lage risico, boven gemiddeld rendement!


* Resultaten ULTA & UMA zijn in EUR, USD wordt altijd direct gekocht/verkocht! Openheid, eerlijkheid en transparantie staat bij mij hoog in het vaandel !!

 

 

Document acties

Geef uw waardering

  • Rating 0.0/5

Geef als eerste een waardering

 

©2011-2019 Atopia