Persoonlijke hulpmiddelen
Harm van Wijk

Harm van Wijk

Een beleggingsexpert die niet weg te denken is in de financiele wereld. Hij zal de Traderswinkel versterken met een interessante portefeuille op zowel AEX als EUR/USD

Harm van Wijk is een echte beleggingsexpert die te gast is geweest bij diverse programma’s op radio en TV waaronder EenVandaag, Netwerk, Rondom10, Radio 1, Radio 2, BNR, FinanceTelevision en Business Class.

Hij werkt samen met ondermeer SNS Bank, Binck, Alex, Citi, ING Bank en Lynx en schrijf voor De Financiële Telegraaf, BeursPlaza en Beurs.nl.

Na zijn studie is hij in de financiële wereld beland en is hij zich steeds meer met beleggen gaan bezig houden. Hij was eerder verantwoordelijk voor het opzetten van de beleggingssites van SNS Bank, verantwoordelijk voor marketing, verkoop en business development bij BinckBank, werkte mee aan het opstarten van SNS FundCoach en de ABN Amro Turbo’s en was sitemanager van De Financiële Telegraaf.

Hij zegt over zichzelf:

"Ik heb in de afgelopen jaren door de internetbubbel en de kredietcrisis wel het nodige voor mijn kiezen gehad. Ook hier geldt, dat als je er niet dood aan gaat, maakt het je sterker."

En hij is er sterker uitgekomen.

 

 

De systemen van Harm van Wijk

Systeem Startdatum Rendement Rating
AEXAlert jun 2014 81.28 % B
OptionAlert Indices feb 2014 20.10 % B
Document acties

©2011-2019 Atopia